Het bedrijf

Doordat wij terug kunnen blikken op een ervaring van tientallen jaren ketelbouw, beschikken we over een uitgebreide knowhow. Dit laat ons toe om voor elke specifieke toepassing de meest geschikte oplossing voor te stellen. 

Niettegenstaande opslagtanks een belangrijk onderdeel van de productie uitmaakt, zijn we het best thuis in procestanks, waar wij onze troef als specialist ter zake sterker kunnen uitspelen.

De combinatie van ervaren vakmensen met moderne ontwerp- en productiemiddelen, staat garant voor een doordacht en kwalitatief eindproduct.

onze producten

Ons werkgebied

De meeste tanks die wij maken, zijn bestemd voor de chemische industrie. Hierbij zijn de meeste bekende chemiebedrijven in ons land reeds jaren klant. Op eenvoudig verzoek kunnen we u een referentielijst voorleggen. Uiteraard worden de tanks voor deze klanten dikwijls uit hoogwaardig RVS gemaakt. Naast de zuivere chemische industrie, leveren we aan tal van fabrikanten van aanleunende producten zoals zepen, lijm, verf, silicone, ..

In 2018 werd beslist om ons uitsluitend toe te leggen op de constructie van tanks in roestvaststaal. Zo wordt het risico op contaminatie met koolstofstaal volledig uitgesloten.

Een belangrijk deel van de productie is voor de voedingsindustrie. Het betreft in dit geval veelal opslag en verwerking van plantaardige oliën en vetten, chocolade, …

Voor de farmacie en de cosmetica zijn de kwaliteitseisen voor afwerking meestal nog hoger. Ook hiervoor maken wij tanks en vaten.

Uiteraard is dit geen beperkende opsomming. Laat ons gerust weten wat uw toepassing is. Wellicht hebben we in het verleden reeds een gelijkaardige toepassing behandeld.